CONECTANDOTE PODRAS VER Y ACCEDER A MAS SECCIONES QUE SOLO SON VISIBLES PARA USUARIOS REGISTRADOS.

Unirse al foro, es rápido y fácil

EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ

EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ Empty EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ

Mensaje por Jordi Llado Sáb 22 Mayo 2010 - 2:14

50a Els de Xavi Pascual han apallissat el Gran Canària per 85-53 en el primer partit dels quarts de final 50a

El Regal Barça ha enviat un missatge clar a tots els aspirants a arrabassar-li el títol de campió en atropellar el Gran Canària 2014 per 85a 53 en el seu primer partit de play-off per la Lliga ACB.

En un gran partit, els jugadors de Xavi Pascual han tornat a deixar clar aquest divendres a la nit que si fins ara han guanyat tot el que han jugat aquesta temporada, inclosa l'Eurolliga, és perquè sempre juguen al màxim, sobretot a l'hore d'exhibir el seu potencial defensiu.

Al Barça no li agrada el Centre Insular d'Esports de Gran Canària, on ha perdut les últimes cinc vegades que hi ha jugat en l'ACB. Per això era important guanyar avui al Palau Blaugrana i evitar que la visita del diumenge al pavelló canari es convertís en un partit de vida o mort en l'enfrontament, al millor de tres partits, que els de Pascual han de mantenir amb els illencs per passar a les semifinals.

Per tant, els blaugrana s'han esforçat des del primer moment en aquest primer assalt al Palau. Intensos, ràpids, concentrats, han posat la directa amb vuit punts consecutius de Navarro i quatre més de Lorbek, que han provocat que Pedro Martínez s'hagi vist obligat a demanar un temps mort de seguida, el minut tres, quan anaven 12 a 2.

A partir d'aquí, el Gran Canaria sempre ha anat a remolc, resistint mentre ha pogut diferències que fregaven els deu punts, amb un 22-12 al final del primer quart.

Basile i Vázquez han rellevat Navarro i Lorbek a l'hora de fer punts durant el segon quart i el conjunt visitant s'ha mantingut en el partit gràcies a l'aportació de McDonald en el joc interior i el sempre resolutiu Carrol des del perímetre.

El Barça ha anat afluixant a mesura que s'acostava al descans, perè el seu gran encert des de la línia de 6,25 (8 de 13 en la primera meitat) li ha permès mantenir el coixí de dos dígits al final del segon quart (46-35).

Després del descans, els blaugrana n'han tingut prou amb una altra arrencada fulgurant, amb un Mickeal inspiradíssim, per deixar sentenciat el partit amb un 55-37.

A partir d'aquest moment, el partit ha estat una exhibició blaugrana, en defensa i en atac. Mickeal, Lorbek i Morris han brodat el joc fins a deixar el marcador en un inapel·lable 71-43 al final del tercer quart, i han provocat que el públic es posés dret per aplaudir quan encara quedaven deu minuts de partit .

Semblava que els canaris podien sortir apallissats com va passar fa uns mesos, quan van perdre de 50 punts al Palau Blaugrana. Però Pascual ha aprofitat l'últim quart per fer més rotacione i fer descansar alguns dels seus millors jugadors. El Barça ha reduït aleshores una marxa i els jugadors canaris, que ja s'havien rendit, s'han estalviat una pallissa encara pitjor que la derrota de 32 punts que ha quedat reflectida finalment en el marcador: 85-53.

Fitxa tècnica:

85 - Barcelona (22+24+25+14): Rubio (3), Navarro (12), Mickeal (17), Lorbek (13), N'Dong (2) -cinc inicial- Lakovic (2), Vázquez (4), Basile (10), Sada (-), Grimau (2), Morris (16) i Trias (4).

53 - Gran Canaria (12+23+8+10): Norris (-), Carrol (15), Moran (2), Savané (4), Augustine (4) -cinc inicial- McDonald (21), Sanders (-), Fisher (-), Bellas (7) i Kickert (-).

Àrbitres: Francisco de la Maza, José Ramón García Ortiz i Carlos Cortes. Han eliminat per cinc faltes personals Vázquez (min.39). 28a

barça
EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ Homevregalgrancanariaef

Mensajes : 3691

EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ Empty Re: EL REGAL BARÇA COMENÇA L'ASSALT AL TÍTOL DE LLIGA AMB UNA EXHIBICIÓ

Mensaje por Jordi Llado Sáb 22 Mayo 2010 - 21:39

barça Si, però si juguen com saben, poca necessiten però moltes gràcies AA9 AA9 ! AA11 50a
Jordi Llado
Jordi Llado

Catalunya

Mensaje por Jordi Llado Sáb 22 Mayo 2010 - 22:30

barçaLA FESTA BLAUGRANA CONTINUAbarça
El Regal Barça es presenta al «play-off» amb l'enèsima passejada. El Gran Canària no té res a fer contra la voracitat dels blaugrana. El 81-45 a cinc minuts del final ho diu tot; els de Pascual mengen a part..alegria deportista

50a barça AA11 50a 28a
Jordi Llado
Jordi Llado

Catalunya

Mensaje por Aitor Gastesi Lun 24 Mayo 2010 - 0:47

El Barça jugara con Unicaja en semifinales.

50a barça El Barça guanya el segon partit de semifinals (71-58) barça 50a

Els blaugrana ja tenen dues victòries de marge sobre l'Unicaja.

El FC. Barcelona ja és més a prop de la final de la Lliga ACB de bàsquet després de guanyar aquest vespre al Palau a un combatiu i rocallós Unicaja de Màlaga, que una i altra vegada volia entrar en el partit.

Ha començat molt fort i concentrat l'equip de Xavi Pascual en el primer quart, però s'ha adormit al final i ha acabat perdent per 12-13. El segon ha estat tot un espectacle blaugrana, amb un domini absolut de tots els aspectes del joc. Gran defensa, una de les característiques d'aquest grup, i atac demolidor. El parcial del període ha estat de 28-10, per acabar la mitja part amb un clar 40-23.

Tot s'ha capgirat en el tercer quart, com si d'un mitjó es tractés. Els de Màlaga han tornat a entrar en el partit, de manera sorprenent i quan semblava que el Barça ja havia fet la feina i era a tocar de posar un 2-0 en aquesta eliminatòria de semifinals. L'Unicaja ha fet encaixar als blaugranes un parcial de 16-23. S'ha entrat en el tram final de partit amb els de Xavi Pascual per davant (56-46), però amb una dura tasca encara per davant.

El Barça ha tornat a posar la directa en els inicis del darrer quart, i ha tornat a agafar un marge de punts considerable (quinze, un 69-54 al minut cinc i mig ), que ha sabut administrar perfectament. Els campions d'Europa s'han imposat per 71-58.

Ara l'eliminatòria marxa cap a Màlaga, on els homes que dirigeix Aito García Reneses intentaran parar, amb l'ajut del seu públic, la màquina blaugrana, que sembla disposada a aconseguir aquest any tots els títols possibles. deportista
Jordi Llado
Jordi Llado

Catalunya

Mensaje por Jordi Llado Sáb 12 Jun 2010 - 11:29

48a El Regal Barça patina i perd el primer partit de la final 50a

Cop d'efecte del Caja Laboral, que profana el Palau i fa seu el factor pista. La defensa alabesa treu de polleguera els blaugrana, negats en el llançament. El 0-12 de sortida ja és tot un avís, i la reacció en el tercer quart no té continuïtat. Huertas apareix en els minuts finals i liquida un Barça nerviós.
50a barça 48a
Jordi Llado
Jordi Llado

Catalunya

Mensaje por Jordi Llado Miér 16 Jun 2010 - 16:50

50a El Barça perd la lliga a Vitòria i posa un comiat amarg a un gran any 48a

Un 2+1 de San Emeterio a 0,5 dècimes del final deixa el Barça sense la temporada perfecta

Mensaje por Aitor Gastesi Jue 17 Jun 2010 - 0:52

Me alegro de que un equipo vasco gana la ACB aunque me da pena por el Barça.

Mensaje por Jordi Llado Jue 17 Jun 2010 - 16:52

50a No passa res hi haurà altres oportunitats, a més, en aquest any el Barcelona ja ha guanyat uns quants títols. 28a